My Generation

Speelt muziek van:

Beatles
Shadows
Sandy Coast

Genre's

Sixties
0ce17449-d9d2-48b9-83da-9ab1cbf76ed2
IMG_4157

Algemene informatie

My Generation biografie

In 2016 vormden Tjeerd (ritm gitaar), Phil (bass) en André (drums) MY GENERATION. In de daaropvolgende jaren heeft de band diverse samenstellingen gehad.In huidige bezetting sinds eind 2019. Als je jezelf “sixties band” noemt speel je muziek uit de jaren zestig en dat doen wij dan ook uitsluitend. Het is grappig om tijdens onze optredens te merken dat onze muziek zo herkenbaar is. Denk maar eens aan de TOP2000. Bijna 30 van onze nummers hebben een plek in de TOP2000. Van welke bands uit de zestiger jaren kunt U muziek verwachten? Rolling Stones—Beatles—Kinks—Shadows—Cream—Lovin’ Spoonfull—Del Shannon—Crosby Stills Nash, Moody Blues  enz. Maar ook Nederpop ontbreekt niet met oa: Sandy Coast en Shocking Blue, Golden Earrrings enz. Met een repertoire van 65 nummers spelen wij een hele avond met plezier en gemak vol! Linda is onze frontvrouw en neemt in veel gevallen de leadzang voor haar rekening. André en Phil vormen samen een superstrakke ritme sectie waar de Ludwig kit van André uiteraard naadloos in past! Tjeerd vult de ritme gitaarpartijen in, soms akoestisch, dan elektrisch of met de 12-snarige Rickenbacker. Rik doet zowel zang als leadgitaarpartijen. Wij genieten elke avond weer als we spelen en blijven daarnaast steeds ons repertoire aanvullen. De zestiger jaren zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie voor jong en oud!

Drie bandleden komen uit Meppel en twee uit Hoogeveen. Onze band speelt natuurlijk versterkt, maar geen zorgen…….oordopjes zijn bij ons niet nodig. Wij spelen regelmatig zowel op privé feesten als in gezellige kroegen of op festivals. En zelfs in Deventer bij de Stichting “ Sixties Alive”.Wanneer je een impressie wilt van onze optredens kun je een kijkje nemen op onze Facebook Pagina:  “MY GENERATION ‘60’S band”. Onze eigen geluidsinstallatie-en lichtinstallatie is toereikend voor kleine tot middelgrote gelegenheden. Voor grotere evenementen is aanvullende geluidsinstallatie nodig. (zie tarieven).

MY GENERATION: keep the sixties alive!

Vraag naar de beschikbaarheid

Tonie Bosch

Tonie Bosch

Wil je My Generation boeken voor jouw evenement, kroeg of huisfeest? Neem contact op met Tonie Bosch via het onderstaande contactformulier, of bel naar het onderstaande nummer om te vragen naar de beschikbaarheid

0ce17449-d9d2-48b9-83da-9ab1cbf76ed2