Sinners & Snakes

Speelt muziek van:

Whitesnake

Genre's

Hard Rock
Tribute
FB_IMG_1652825806573
FB_IMG_1652825073028

Algemene informatie

Sinners & Snakes promovideo

Sinners & Snakes biografie

WHAT WE DO, WHO WE HONOR ...

David Coverdale was de zanger van Deep Purple van 1973 tot 1976 waarna hij een solo carrière begon. Hij start in 1978 de band Whitesnake.
Whitesnake werd aanzienlijk populair in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Azië.
In 1984 bereikt het album "Slide It In" de US hitlijst ( #40). Het 1987 album (ook bekend als Whitesnake) met gitarist John Sykes verkocht acht keer platinum, vooral door de hit singles “HERE I GO Again" en “Is This Love“. In 1989 is Whitesnake’s album “ Slip Of The Tongue " een groot succes in Europe en de US. De opvolgende tour met Ad Vandenberg en Steve Vai bevestigd Whitesnake's reputatie als een reus in de wereld van Hard Rock.

Coverdale is vooral bekend om zijn krachtige Blues stem. SINNERS & SNAKES zanger Ron Gershwin staat bekend om een zelfde stem en haalt makkelijk de hoge noten. Vaak is hem geadviseerd om David Coverdale te eren in een Whitesnake Tribute en dit is het moment!

SINNERS & SNAKES eert Davis Coverdale’s Whitesnake. Uitgevoerd door de beste Rock muzikanten uit Nederland en Belgie. SINNERS & SNAKES spelen de songs van Whitesnake met volle passie en beleving. Een reis van Blues naar Rock en Metal. Een show vol gitaarwerk en entertainment zoals in de Jaren 80 gebruikelijk was!

SINNERS & SNAKES muzikanten hebben een achtergrond in bands als:
WIITHIN TEMPTATION, PAGANINI, DUKETOWN DOGS, THRENODY, ALLIED FORCES, HAMMERHEAD en LEAVE SCARS.

Vraag naar de beschikbaarheid

Tonie Bosch

Tonie Bosch

Wil je Sinners & Snakes Whitesnake tribute boeken voor jouw evenement, kroeg of huisfeest? Neem contact op met Tonie Bosch via het onderstaande contactformulier, of bel naar het onderstaande nummer om te vragen naar de beschikbaarheid

20220515_015721