Duke & The Royal Clan

Speelt muziek van:

Genre's

Blues
Bluesrock
BC6A7206
20220914_215454

Algemene informatie

Duke & The Royal Clan biografie

Duke & The Royal Clan is een topband die bestaat uit een groep uitstekende muzikanten met een passie voor blues en rock. Met een uniek geluid en energieke liveoptredens weten ze keer op keer het publiek te betoveren. Of je nu een bluesliefhebber, rocker of muziek liefhebber bent, deze band is een absolute must-see. Met hun expertise en talent op het podium weten ze elke keer een onvergetelijke show neer te zetten. Duke & The Royal Clan is dé band die je niet mag missen!

Ontstaan uit een diepe liefde voor muziek en de drang om mensen te vermaken, is Duke & The Royal Clan aan het groeien tot een begrip in de muziekscene. Hun unieke stijl en sound maakt hen geliefd bij podia, publiek en media. Met een combinatie van gepassioneerde vocalen, rauwe gitaarriffs en imponerende Hammond weten ze een mystieke sfeer te creëren die het publiek meesleept. Duke & The Royal Clan is een band waar je niet omheen kunt en die je keer op keer weet te betoveren met hun muzikale talenten.

Vraag naar de beschikbaarheid

Tonie Bosch

Tonie Bosch

Wil je Duke & The Royal Clan boeken voor jouw evenement, kroeg of huisfeest? Neem contact op met Tonie Bosch via het onderstaande contactformulier, of bel naar het onderstaande nummer om te vragen naar de beschikbaarheid

2022 def