Iced Dice

Speelt muziek van:

Volbeat
AC/DC
Rage Against the machine
Metallica
Guns n' Roses

Genre's

Rock
Hard Rock
Metal
bjorn2
anke3

Algemene informatie

Iced Dice promovideo

Iced Dice biografie

Iced Dice is een spetterende Rock coverband waarvan de leden ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de entertainmentbranche. De bandleden spelen al meer dan 10 jaar met veel succes op evenementen. Met deze coverband is het gegarandeerd Rocken van begin tot eind. Gewoonweg een gezellig avondje knallen!

De band bestaat uit zes energieke en getalenteerde muzikanten die van elk optreden een feestje maken. De zangeres geeft de band een eigen unieke sound. Vette gitaarpartijen en solo’s wisselen elkaar in rap tempo af. Iced Dice is een en al enthousiasme en de muzikanten deinzen er niet voor terug het publiek hierbij te betrekken. Met perfect licht en geluid zetten ze een strakke show neer.

Iced Dice speelt knallende rockhits uit de 60’s, 70’s, 80’s tot de rockknallers van nu.

Knetterende hardrocknummers van Rage against the machine, AC/DC, Disturbed en Ozzy Osbourne. Rockklassiekers van Metallica, Volbeat, Kim Wilde en Journey.

Vraag naar de beschikbaarheid

Tonie Bosch

Tonie Bosch

Wil je Iced Dice boeken voor jouw evenement, kroeg of huisfeest? Neem contact op met Tonie Bosch via het onderstaande contactformulier, of bel naar het onderstaande nummer om te vragen naar de beschikbaarheid

anke3