The Radiators

Speelt muziek van:

Doe Maar
De Dijk
Blof
Polle Eduard
Rob de Nijs

Genre's

Pop
Rock
Nederpop
Tribute
8
2

Algemene informatie

The Radiators promovideo

The Radiators biografie

The Radiators is een Nederpop & Classic rock feestband uit Giethoorn. De band trekt de aandacht met een sterke podiumpresentatie en een herkenbaar geluid. Het hart van het repertoire bestaat uit een groot aantal nummers van De Dijk.

Tussen de nummers van De Dijk door golft de muziek van Doe Maar, Toontje Lager, Skik, Polle Eduard, André Hazes, Bløf en The Scene naar Elvis Presley, Bruce Springsteen, The Beatles, Van Morrison, Ike Turner, Joe Cocker en The Proclaimers. Om maar even een paar namen te noemen…

De muzikanten van The Radiators hebben zich de afgelopen jaren in binnen- en buitenland bewezen op bruiloften, bedrijfs- en pleinfeesten en ze hebben gespeeld in cafés, boerenschuren en in feesttenten. Ze maken geen gebruik van backing tracks en spelen altijd 100% live. Ambachtelijk muziek maken is waar het bij The Radiators om draait.

Optreden voor een enthousiast publiek vinden de muzikanten van The Radiators het leukste dat er is. Hun doel is om samen met het publiek van ieder optreden weer een groot feest te maken!

Vraag naar de beschikbaarheid

Tonie Bosch

Tonie Bosch

Wil je The Radiators boeken voor jouw evenement, kroeg of huisfeest? Neem contact op met Tonie Bosch via het onderstaande contactformulier, of bel naar het onderstaande nummer om te vragen naar de beschikbaarheid

7